április 13, 2024

Titanik kiállítás

NEM HIVATALOS OLDAL!

Miért hasznos a méretpontos gumiszőnyeg?

Bár néha egyszerű dekorációs kiegészítőként tekintenek rá, az autószőnyegeknek és méretpontos gumiszőnyegeknek sokkal fontosabb szerepük van.

Az autószőnyeg kiválasztásakor bizonyos kritériumokat figyelembe kell venni. Az autó padlójának szennyeződésektől  való védelménél előnyben kell részesíteni a könnyen tisztítható és a maximális felületet lefedő autószőnyegeket.

Méretpontos gumiszőnyeg

Célszerű a márkának és a jármű modelljének megfelelő méretpontos gumiszőnyeget választani.

Milyen adatok kellenek a méretpontos gumiszőnyeg kiválasztásához?

– Modell, gyártmány és az üzembe helyezés éve.

A méretpontos gumiszőnyeg rögzítési rendszere pontosan illeszkedik az autó padlójához, ezért nem kell attól tartani, hogy megcsúszik a vezető lába alatt. Nem fordulhat elő, hogy az autószőnyeg az autó pedáljai alá szoruljon, ezáltal baleset veszélyének tenné ki az autóvezetőt és utasait.

Ne spóroljunk!

Ha találunk az autó padlójához megfelelő méretű univerzális autószőnyeg, akkor is jobb, ha előnyben részesítjük autónk típusához tervezett méretpontos gumiszőnyeg modelleket. Amellett, hogy a méretpontos gumiszőnyeg tökéletesen alkalmazkodik a belső térhez, összhangban van az autó belső terének esztétikájával is.

Méretpontos gumiszőnyeg, vagy textilszőnyeg?

A gyártók kínálatában megtalálhatjuk a méretpontos textil autószőnyeget is. Puha, kellemes és a nedvességet is jól felszívja. Textilszőnyegek széles választéka létezik, amelyek bármilyen belső térhez illeszthetők. A textil autószőnyegeket csak nyáron ajánlott használni, míg a méretpontos gumiszőnyegeket az időjárástól függetlenül. Améretpontos gumiszőnyeg használata biztosítja az autó pedáljainak biztonságos és kényelmes használatát és belső tér is megőrzi ápoltságát.

A legtöbb autós nyárra textil autószőnyeget választ, ősszel, télen, és tavasszal pedig a méretpontos gumiszőnyeget.

A gumiból készült autószőnyegek egyik előnye, hogy könnyen tisztíthatók.

Mielőtt visszahelyeznénk autóbaa megtisztítottméretpontos gumiszőnyeget, ne felejtsünk el alaposan kiporszívózni az ülések alatt és a nehezen elérhető helyeken.

Share: