május 25, 2024

Titanik kiállítás

NEM HIVATALOS OLDAL!

Az esős napokon rendeljünk otthonról gyógyszereket!

Az emberek általában sosem tudnak elégedettek lenni az időjárással. Na jó, talán ez abban az esetben nem igaz, ha a körülmények pont optimálisak. Ettől függetlenül, én próbálom megtalálni a szépet minden évszakban. Az esős napok kifejezetten notóriusok tudnak lenni és régebben én is rettegtem az ilyen időjárástól. Nem tudom miért, egyszerűen csak az esős napokon úgy éreztem, hogy félgőzön működök.

Tavaly nyáron azonban valami megváltozott bennem. Nem volt annyival melegebb, mint szokott lenni, ettől függetlenül szinte vallásos áhitattal vártam az esőt és a lehűlést. Sokan figyelmeztettek, hogy ősszel majd ezt fogom visszakívánni, de őszintén, nem éreztem ezt azóta sem. Valahogy a melegben annyira tompának éreztem magamat, a hűvösebb napokon pedig sokkal produktívabb lettem. Talán a korral jár az ilyen változás és ha így van, akkor örömmel fogadom.

Ezen kívül azonban sokkal nagyobb újdonság volt az, hogy apa lettem. Szerettem volna mindenben támogatni a feleségemet és a csöppségemet, úgyhogy felnéztem a Prevenció Patika oldalára, baba-mama készítmények után. Ez a hely egyébként már a múltban többször bevált, mikor gyógyszert kellett vennem. Egy barátom ajánlotta és tökéletes alternatívaként szolgál a zsúfolt, helyi patikához képest. A gyerek mellett még kevesebb időnk maradt boltba és patikába járni, úgyhogy még nagyobb áldás volt a Prevenció Patika oldala.

Mikor fellépünk a honlapra, nem a „Baba-mama részleg” fog rögtön várni minket, ettől azonban nem kell kétségbeesni természetesen. Sőt, érdemes kihasználni ezt az alkalmat arra, hogy átnézzük a Prevenció Patika általános választékát is. Biztos vagyok benne, hogy veletek is történt már olyan, hogy a kasszánál jutott eszetekbe, hogy elfelejtettetek valamit. Így azonban ötleteket lehet gyűjteni, hiszen sokszor nem is gondolunk arra, hogy milyen betegségek kapcsán nem vagyunk felkészülve.

Ha pedig megbizonyosodtunk arról, hogy mindenünk megvan, akkor nézzünk a felső menüre és válasszuk ki a baba-mama kategóriát. Már itt éreztem, hogy mennyivel kényelmesebb és egyszerűbb itt vásárolni, mint egy rendes patikában. Nem igazán értek a gyógyszerekhez, úgyhogy fogalmam sincsen, hogy mit-merre keressek általában. A Prevenció Patika oldalán azonban minden érthetően van felcímkézve, úgyhogy pár kattintás és már a baba-mama termékek között böngészhetünk is.

Már az nagyon tetszett, hogy az alap információkat azonnal elolvashatjuk. Így például az árat és a kiszerelést nem kell a doboz alján keresnünk. Ha azonban ennél mélyebben is kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi teszi különlegessé az adott terméket, akkor rákattinthatunk a képére és elkezdhetünk olvasni. Ez a megoldás számomra sokkal szimpatikusabb volt, mint a patikustól kérdezni. Félre ne értsetek, nagyon tisztelem a munkájukat, de egyszerűen jobb az, ha nem mások tanácsát kell elfogadnom, hanem objektív információk alapján dönthetek.

A Prevenció Patika emellett még számos funkcióval rendelkezik, amik kényelmessé teszik a vásárlást. Ilyen például az, hogy el tudjuk menteni a termékeket, amiket meg szeretnénk venni. Így nem számít, hogy ha aktuálisan nem fért bele valami a keretbe, bármikor visszatérhetünk hozzá egy későbbi napon. Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint felregisztrálni az oldalra.

Nagyon elégedett voltam azzal, amit láttam, úgyhogy be is helyeztem néhány baba-mama készítményt a kosaramba. Ezt követően csak meg kellett adnom a szállítási adataimat, illetve azt, hogy miként szeretnék majd fizetni. A Prevenció Patika oldalán összehasonlíthatatlanul gyorsabb volt a vásárlás, mint egy rendes patikában és ezért a jövőben is őket fogom használni.

Share: