június 23, 2024

Titanik kiállítás

NEM HIVATALOS OLDAL!

Ha az autódba gyertya kell, ez a webáruház a nyerő

Szeretnék bemutatni egy olyan webáruházat, ahol a gyertyák széles kínálatából tud bárki választani. Az Iberol Kft. üzemelteti a releváns internetes áruházat, és rengeteg járművel kapcsolatos terméket értékesítenek. Minden kategórián belül van bőven választék, de a gyertyák száma nagyon jelentős.

Nőként én mondhatni laikus vagyok, de a férjem rendszeresen rendel tőlük, szerintem ez is lehet egy elégedettségi mutató.

A gyújtógyertya egyébként a benzinnel működő autók nélkülözhetetlen kelléke, enélkül be sem tudnánk indítani az autót.

A webáruházban a számos mennyiségű gyertya felett láthatunk különböző betűjelzéseket: az „A” betű jelzésével egy olyan részt, ami alatt a szöveges részből kiderül, ha valaki tudja a gyertya kódját, az oldalon található keresőbe be tudja írni a betűjelzést, vagy a másik opció a kódnak egy számára szimpatikus részletét beírni. A ,,B” betűjelzésre kattintva átirányít minket az NGK hivatalos gyári keresőjéhez, ahol tájékozódhatunk a kódról. A ,,C” betűjelzés kiválasztása ahhoz a részhez vezet, ahol egy videót láthatunk arról, hogyan kell használni az NGK gyertyakeresőt. Szerintem nagyon hasznos maga a videó, és tényleges segítséget nyújt. A videós segítség mindig sokkal érdekesebb, érthetőbb, vonzóbb, mint az írásbeli. A ,,D” betűjelzés kiválasztása után pedig egy olyan részt láthatunk, ahol képes magyarázattal segítik, mit is kell pontosan nézni egy gyújtógyertyán.

Életem során már én is láttam egy pár hasonló termékeket áruló webáruházat, de nálam, illetve nálunk ők az elsők, akik ennyire odafigyelnek arra, hogy a vásárló segítségére legyenek. A termékek között be tudjuk állítani, mi szerint szeretnénk keresni, például ár szerint (növekvő, vagy csökkenő), népszerűség szerint, vagy felvitel szerint. A különböző kritériumok alapján történő keresés hozzájárulhat a vásárlói élményhez is, tehát ez mindig egy plusz pontot jelent egy-egy webáruháznál. További előnyei közé tartozik ennek a keresési módnak, hogy általa könnyebb a termékek összehasonlítása.

Ha egy konkrét terméket kiválasztunk, felkínálnak további terméket kiegészítőként (megnézhetjük, melyik termék/termékekről van szó), és a vállalat részére ez haszonná tud válni, ugyanis, ha egy adott kiegészítő termék megtetszik a vásárlónak, annak hozzáadásával a kosár összege is magasabb lesz, tehát a bevétel növekszik, mindamellett, hogy kényelmessé teszi a keresést a vásárló számára. Az adatoknál a cikkszám látható, és elolvasható, mit érdemes tudni a gyártóról.

Az oldalon elolvashatjuk, hogy mik is azok, amiket tudni illik a gyertyákról, pontosan melyik évtől beszélhetünk róluk, és milyen motorokban használhatók. Példákat is láthatunk arra vonatkozólag, melyik autógyártók használják ezeket a gyertyákat, ebből van bőven.

Ha ezek vásárlásáról van szó, akkor tudomásom szerint nem kell hatalmas összegekre gondolni, viszont, ha csak minimálisan is, de lehetnek eltérések egyes értékesítő cégek között. Az biztos, hogy a szóban forgó honlapnál mi még sosem csalódtunk az árakat illetően, és az sem egy utolsó szempont, hogy a szállítási díjak is barátiak. A szállítási költségeknél a díjszabás három kategóriára van bontva, 15.000 Ft alatt, 15.000-30.000 között, és 30.000 Ft-tól. Ha több mindenre van szükség és lehetőségünk engedi, érdemes egyszerre megrendelni azokat, mert a harmadik kategóriánál található összeget elérve a szállítás díjmentessé válik. Bár az ilyen díjazásokról érdemes minden vásárlás előtt tájékozódni, hogy tisztában legyünk az aktuálisakkal. Emellett én javasolnám azt is, hogy minden vásárlás előtt nézzük meg, van-e aktuális akció, mivel nagyon szuper kedvezményeket lehet kifogni. A vállalkozásnak is eredményezhet bevételi oldalon növekedést az akciós időszak, mert ez megnövelheti a vásárlói aktivitást, új vásárlókat vonzhat be, és növelheti a már meglévő vásárlók elégedettségét, mind ezek pedig újabb vásárlásokat generálhatnak.

Itt megragadnám az alkalmat, hogy leírjam, az említett cég személyesen is elérhető, 3 üzlettel rendelkezik, Kelenföldön, Óbudán, és Kőbányán, szóval az is egy opció, hogy valaki a megrendelt terméket/termékeket személyes átvételre kérje. Ennek a lehetőségnek szintén számos előnye lehet, ennek kapcsán megemlíthetjük az eladó-vásárló közvetlenebb kapcsolatteremtését, a vásárló további vásárlásra való ösztönzését, a vásárló szempontjából az erősebb bizalom kialakulását, és hasonló pozitív dolgokat. A honlapon nagyon részletes és érthető instrukciókat olvashatunk arra vonatkozóan, az üzleteket hogyan tudjuk a legegyszerűbben megközelíteni. Ehhez olyan pontos leírást adnak, még azt is megtudhatjuk, melyik buszt vagy metrót kell választanunk, ha a kettő lehetőség közül élnénk valamelyikkel.

Ezeknek függvényében, az olajwebshop-ot mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen egy gondosan felépített webáruházban lehetséges megrendelni a fentebb leírt minőségi termékeket. Végezetül, ha gyertyákról van szó, válaszd őket!

Share: