július 18, 2024

Titanik kiállítás

NEM HIVATALOS OLDAL!

Egy kiállítás, ahol sokkal többet is kaphatsz, mint amit gondolnál

Ritkán szoktam kiállításokra járni, hiszen korábban nem tartozott a kikapcsolódási formáim közé. Gyerekkoromban sosem mentünk el olyan kiállításokra, ami nagyon érdekelt volna, ezért felnőttként sem vágytam rá, hogy elmenjek egy-egy kiállításra. Azonban egy Titanic kiállításon rájöttem arra, hogy ezek az alkalmak az ismerkedésre is nagyszerű lehetőséget kínálnak. Ennek köszönhetően olyan kapcsolatokra tettem már szert a kiállításokon, amire korábban nem is gondoltam volna.

Az egyik legjobb barátomat is egy ilyen este alkalmával ismertem meg. Vele nagyon sokat szoktunk beszélgetni, sok a közös téma is, ezért amikor azon gondolkoztunk, hogy milyen vicces lenne a páros pólók vásárlása, akkor egy percig sem volt kérdés, hogy ebbe belevágunk.

A LOLmarkt oldalán páros pólók hatalmas kínálata fogadott minket. Azonban mi már a honlap felkeresése előtt tudtuk, hogy milyen mintát szeretnénk a pólóra. Mivel olyan egyedi pólót szerettünk volna, ami teljes mértékben személyes, ezért leadtuk az elképzelésünket a LOLmarkt csapatának.

Ők ugyanis foglalkoznak egyedi póló ötletek megvalósításával is. Ha neked is van olyan ötleted, amit szívesen pólóra vinnél, akkor fordulj hozzájuk bizalommal. Igyekeznek minden ötletet úgy megvalósítani, hogy a vásárlóknak az igényeit teljes mértékben kielégítsék. Neked nem kell a rajzolással vagy a grafikával foglalkoznod, hiszen a LOLmarkt grafikusai életre keltik azt, amit Te megálmodtál. A mi esetünkben sem volt ez másként. Megmondtuk milyen elképzelésünk van, ők megvalósították, nekünk pedig már csak rá kellett bólintani. A végeredmény pedig csodás lett. Pont olyan, amilyet elképzeltünk.

A pólók minőségét is érdemes lehet megemlíteni, ugyanis pamutból készülnek. Számomra mindig is fontos volt az, hogy a ruháim pamutból legyenek, mert nekem ez a legkényelmesebb, és természetes anyag. Ennek köszönhetően tartós, nem tartalmaz műanyagot, és kényelmes a viselete. Ha neked sem mindegy, hogy milyen minőségű pólót vásárolsz, és előnyben részesíted azokat a vállalkozásokat, akiknek ez szintén fontos, akkor a LOLmarkt csapatát biztosan Te is szeretni fogod.

Ha páros pólókat szeretnél vásárolni, ha magadnak szeretnél egyedi pólót, vagy ajándékba adnál valami jópofa, vicces mintázatú ruhát, akkor a legjobb helyen jársz. Ugyanis ők olyan nagy termékkínálattal rendelkeznek, hogy mindenki megtalálhatja az a pólót, amire szüksége van. Legyen szó születésnapról, lánybúcsúról, névnapról vagy egyéb eseményről, ha egyedi ajándékot szeretnél, akkor én őket ajánlom.

Nagyon megbízhatóak, gyorsan dolgoznak, és minőségi áruval rendelkeznek. A rendelésedet már akár 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod. Ha gyorsan lenne szükséged ajándékra, akkor ők ezt is figyelembe veszik. És ami a legjobb, hogy nem csak pólókat tudsz tőlük vásárolni. Vannak egyéb ajándéktárgyak is a kínálatukban. Ilyen például a párna, szobor, táska. Ezért, ha egyik póló sem nyerné el a tetszésedet, akkor ezek közül is tudsz válogatni.

Országszerte 11 üzletük van, ezért akár személyesen is vásárolhatsz. Ha élőben is meg szeretnéd nézni a pólókat, akkor a honlapon megtalálod a boltok pontos elhelyezkedését. Biztosan fogsz olyat találni, ami közel van hozzád. Itt van néhány példa, hogy mely városokban van jelen a LOLmarkt: Miskolc, Eger, Debrecen, Budaörs, Maglód, Dunakeszi, Soroksár.

Amennyiben a vásárlás mellett szívesen olvasnál blogcikkeket is, akkor a LOLmarkt oldalán található blog oldalt ne felejtsd el megnézni.

Itt ugyanis még a pólókészítés rejtelmeibe is betekinthetsz. Emellett különféle érdekességeket tudhatsz meg a cikkekből, és időben értesülhetsz az újdonságokról, aktualitásokról, és a friss infókról. Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, akkor a blogot is érdemes lehet rendszeresen figyelni.

A minták minőségéről sem szabad elfeledkezni, hiszen ez a lelke a termékeknek. Éppen ezért a LOLmarkt csapata olyan technikát választott, aminek köszönhetően a minta sokáig rajta marad a pólón. Túléli a mosásokat, nem fog elkezdeni leválni, vagy darabokban széthullani. Fontos számukra a minőség, ezért, ha olyan terméket szeretnél vásárolni, ami nem csak pár mosást bír ki, akkor vásárolj Te is a LOLmarkt oldalán vagy boltban.

Ha nem sikerülne elsőre kiválasztani a tökéletes ruhaméretet, akkor sincs semmi probléma. Amennyiben 14 napon belül igényled a méretcserét, akkor ezt ingyenesen megteheted. A boltban való vásárlás talán ebből a szempontból jobb lehet, hogy fel tudod próbálni a pólókat és már a helyszínen láthatod, ha másik méretre van szükséged.

Nézz szét a LOLmarkt oldalán, válaszd ki a számodra tetsző egyedi pólókat, vagy terveztesd meg velük a saját elképzeléseidet! Vásárolj a legjobb helyről, hogy ne okozzon csalódást a vásárlást.

Ha a legjobb ajándékot keresed, akkor vásárolj a LOLmarkt csapatától. Neked eddig mindig nagyszerű élményem volt velük. Bízom benne, hogy Te is elégedett leszel a termékeikkel.

Share: