Inverteres klíma fűtésre

Elérkezett a nyár egyik legfontosabb és kétségkívül legizzasztóbb része, melyben sokszor indokolt a klíma beszerelése is otthonunkba. A nyarak ugyanis bizonyíthatóan egyre melegebbek és a csúcshőmérsékletben, avagy a legnagyobb kánikulában szó szerint a túlélés záloga lehet egy jól üzemelő klíma. Létezik azonban alternatíva olyan készülékek formájában melyek nem csak az év legmelegebb szakában használhatóak. Létezik inverteres klíma fűtésre optimalizálva, mely nem teszi szezonálissá az eszközt.

Sokak a hirtelen hőmérsékleti változásokra hivatkozva nem feltétlenül gondolják biztos befektetésnek a klíma berendezések beszerelését, mondván az áramfogyasztásuk meglehetősen jelentős, valamint csak az év egy adott szakában használhatóak, és az év hátralévő részében gyakorlatilag haszontalanok. Ezen tábor képviselői azok, akik vásárolnak maguknak inkább egy ventilátort és azzal vészelik át a kánikulát!

NEKIK AZONBAN NINCS IGAZUK!

A klíma ugyanis nem csak nyáron használható. A legtöbb klíma berendezés, már fűtésre is képes, és remek hatásfokkal dolgozik. Azok számára pedig, akik azt gondolják, hogy amit a gázon spórolnak, azt az áramba ölhetik, most egy újabb felvetéssel szolgálhatunk.

AZ INVERTERES KLÍMÁK EZT A PROBLÉMÁT IS MEGOLDJÁK!

Az inverter egy olyan eszköz, mely szabályozza a készülék áramellátásának feszültségét. Így alkalmazkodva az elvárt hűtési, vagy esetünkben FŰTÉSI igényhez. Az egyenletes hőmérséklet fenntartása mellett, valamint a megfelelő üzemi működésen egy inverteres klíma tehát egy biztos lehetőséget kíván önnek otthona felfűtésére akár a hirtelen lehülő őszi, vagy téli időszakokban is.

Az inverteres klíma egyik leg nagyobb előnye a fűtésben, hogy gyors és rugalmas működést tesz lehetővé, ezen felül a fűtés roppant mód egyenletes. Ettől eltekintve, azonban nem teljesen elszigetelve alap témánktól elmondható, hogy egy inverteres klíma sokkal energiatakarékosabb a megszokott on-off rendszereknél. Emellett mindig akkora teljesítménnyel működik, melyet az adott körülmények megkívánnak.

Az inverter miatt ráadásul a klíma sokkal gazdaságosabb működésre képes, és olykor akár 40%-os megtakarítást is jelenthet Önnek!

Felkeltettük érdeklődését? Esetleg Ön is szeretne egy Inverteres klímát otthonába? Kattintson ide bővebb információért!

Copyright © All right reserved.