július 19, 2024

Titanik kiállítás

NEM HIVATALOS OLDAL!

Egy szerelőcsapat, amelyik még a Titanicot is helyre pattintotta volna

Ráadásul süllyedés közben… Na de tényleg, a minap olyan ámulatba ejtően könnyen elhárított nálam egy csőtöréses problémát egy profi szerelőcsapat, hogy azóta is áradozom róluk. Tudom, a cím az túlzóan figyelemfelkeltő, mert most gyakran esem túlzásba, de nem tudok szabadulni az érzéstől, ami azóta bennem maradt. Mert úgy megijedtem a feleségem szülinapja előtt két nap előtt, hogy nem tudjuk fogadni a baleset miatt a vendégeket… Aztán meg olyan maradandó lett a megnyugvás, hogy ők jöttek, és pikk-pakk végeztek is – ők a vizgazfutesszerelo.hu!

Bőven volt utána, több mint egy napom is így, hogy eltüntessem a nyomokat, bár sok koszt eleve nem csináltak a munkálatokhoz képest. Na ez is meglepő… Annyira rutinosan mozogtak, olyan gyorsan jöttek és dolgoztak… Lehengerlő volt az egész! Egy percig nem gondolkodtam rá, hogy gáz lehet, hogy férfi létemre így bepánikoltam, mert leírják a weboldalon is, hogy minden ilyesmihez szakember kell! Mint azt egy külön szolgáltatáskategória jelzi, a duguláshoz is, mert annak közepette is tud még nagyobb bajba kerülni az avatatlan kéz!

Apropó, gáz… Azért ezt a társaságot hívtam, mert a gázszerelő Budapest szolgáltatási tematikán belül egy barátom jelzett vissza anno egy Facebook-csoportban, hogy őket hívjam szerinte. Amikor egy másmilyen jellegű gondban voltam. Szerencsére, akkor a vizgazfutesszerelo24.hu oldal leírásaiból magam jöttem rá, hogy nem akkora a probléma, egyelőre nem kell szereltetni, de mivel a nevük is mutatja, hogy nem csak gáz szerelnek, ezúttal tényleg kapóra jött a kontaktjuk!

Nem bonyolult amúgy a kontaktolás sem velük. Sőt, az végképp nem. Van még a weblapon is egy űrlap, amin megadhatjuk a saját elérhetőségeinket, és kérhetjük például az ő visszahívásukat a részünkre. Vagy, van a főoldalon két telefonszámuk is megadva!

Még választhatunk is, ahogy nekik pedig van lehetőségük a megfelelő szerelők közül választani, hogy kit küldjenek. Mert vannak olyan területek mondjuk, amihez gázszerelő kell, van, amihez gázkészülékszerelő, akad, amihez víz- és gázszerelő együttesen. De náluk mindenre van opció, mert valahogy úgy közelítenek elméletben egy lakóotthonhoz, vagy bármihez, hogy azon belül manapság változatos szolgáltatások köre keveredik egymással. És ők jól kiismerik magukat a funkciókat vegyítő szerkezetek szerelésénél csak úgy, mint a csövezet bajainak elhárításánál!

Ha gázszerelő budapesti szolgáltatás kéne tehát, úgy mentsétek el a honlapjuk címét, vagy tegyétek el a telefonszámukat, hogy kihívhatjátok fűtésproblémához is őket később, vagy vízvezetékszereléshez, esetleg egy eldugult vécéhez, vagy csatornához. Egy kalap alatt mindenféle szerelőtípussal rendelkezhettek, ha mindig hozzájuk fordultok.

Ha pedig előre tervezett felújítás lesz nálatok, ahol kell gázt, vagy ilyesmiket szerelni, akkor is ők lehetnek a jó megoldás. Még le is írják mindazt, amit előre tudnunk kell a várható munkálatokról. Nézzétek meg tényleg, hogy kikről beszélek, ehhez pedig kattintsatok ide: gázszerelő Budapest.

Share: